fredag 8 juni 2012

Färdigspacklat

Urk! Börjar kännas trist att bara tjafsa på om spacklandet. Eller ja, för oss är det ju himla roligt att se hur väggarna blir slätare och slätare för varje dag som går, men misstänker att vi är de enda som tycker att bilder på mer eller mindre vita väggar är intressanta :)

Nå, nu är spacklaren färdig med sin urakka, så antalet inlägg på spackeltemat lär väl minska så småningom. Här kommer nu iaf några bilder på hur det ser ut just nu, efter att jag spenderat hela kvällen med att sopa ihop allt damm (två stora köpkassar blev fyllda till bristningsgränsen).
Karlarna stack iväg med min stege, så jag fick inga bilder från andra våningen. Men det är lika vitt där också som i trappuppgången.
I källaren är harkkorna nu ett minne blott, härligt! Här var ytan ännu lite våt, då väggarna fått det sista lagret ytspackel tidigare i dag.
Bakgården börjar allt mer påminna om den djungel den var i fjol - förutom alla fulväxta aspar dvs :)1 kommentar:

Carolines vardagsliv sa...

Visst är det trist med spacklandet, men helt huippu då det är förbi - för sen får man börja med det roliga : inredningsfärger/tapeter :) Vi har allt detta framför oss ännu - och tro eller ej så längtar jag till att vi har nån vägg att spackla på!