måndag 30 juli 2012

Hänt sedan senast


Förutom att jag äntligen kommit igång med vattenisoleringen, har det också hänt en del annat sedan senast. 

Vi funderade länge på vad vi ville ha på väggen i vår "huvudända" av sängen, och beslöt oss till slut för att lägga en mörk träpanel där. Vi sökte sedan minst lika länge efter ett bra alternativ, men hittade inget... Var redan ute för att köpa obehandlad panel som vi sedan skulle ha betsat själva, då vi hittade en finfin panel från Effex som var exakt i den nyans som var ute efter. Bastupanel iofs, men vad gör det :) Vi kommer ännu att fälla in ledband under "läppen" längst upp för att få lite myspysbelysning.


Taket i övrevåningens hobby/TV-rum är nu också helt färdigt. All panel och alla listor är på plats. Så även vår allt annat än vackra - men troligen väldigt nyttiga - fläktkonvektor, som kommer att kopplas ihop med jordvärmen och användas för att kyla ner huset under heta sommardagar.


För ca 1,5 vecka sedan kom också stommarna till kök, klädvårdsrum och kuraeteinen...


... samt alla köks- och tvättmaskiner från AEG. 


He börjar vaar lite traangt :)

N deltar fortsättningsvis aktivt i bygget, golvkonst är ännu lika populärt som tidigare :) Känns lite tråkigt att behöva sätta laminat på hennes fina familjeporträtt... Kanske kunde funka med glasskivor på de ställena ist? ;)


Inga kommentarer: