torsdag 12 juli 2012

Sneak peak

I dag har vi haft en lugnare byggdag då jag tydligen hade beställt frissatid till mitt på dagen (vilket för övrigt verkligen behövdes, bye bye risbuske :) I samma veva passade vi på att spendera lite tid i Kuppisparken/Seikkis och i Skanssi. Riktigt skönt att få komma bort lite emellanåt tillsammans med familjen. 

Under tiden hade trappgubbarna jobbat flitigt - hela trappan var nästan redan monterad då vi kom via på eftermiddagen! Själv har jag bara fått en liten sneak peak från källaren, men det verkar väldigt lovande. Har bara en ynklig bild att bjuda på, men det lär komma betydligt fler i morgon. Så här såg det i varje fall ut i källaren i dag då trappisarna testade att belysningen funkade.


Vi funderade jättelänge på hurudan belysning vi ville ha och till sist bestämde vi oss för att fräsa in ledband under varje trappsteg. Kan inte annat säga än att vi är väldigt nöjda med det valet. Banden är dimmbara och som default kommer vi nog att ha dem aningen svagare, tanken är att de främst skall fungera som stämnings- och nattbelysning.

Trappgubbarna verkar för övrigt gilla Pargas - i går kväll hade de suttit ute vid stranden, metat och njutit av solnedgången :) Misstänker att de hade gjort en strandkeikka i kväll också, för det var ingen i huset då jag var och satte primer i källaren för ett tag sedan. I morgon kör vi äntligen igång med vattenisoleringen, whohoo!

2 kommentarer:

Anu sa...

snyggt!!

Byggare-Mom sa...

Tack Anu! Kul att du tycker det, vi är också nöjda :)