söndag 16 oktober 2011

Att flytta är roligt...

... så vi bestämde oss för att flytta en gång till bara knappa två månader efter den senaste flytten :)

Skämt åsido. Vi flyttade ju in i en tvårummare på 56 m2 i slutet på juli och insåg nog rätt snabbt att det var lite för få kvadratmeter åt vår 4-personsfamilj. Så då en fyrarummare på dryga 90 m2 blev ledig, var vi inte sena att hoppa på. Som tur var hade vi inte ens hunnit packa upp allt då vi skrev under nästa hyreskontrakt, så det var inte lika mycket att packa den här gången.

Vi flyttade i månadsskiftet september-oktober och nu då vi äntligen börjar få lite ordning i vårt nya hem, tänkte jag visa hur det ser ut.

Köket är inte speciellt modernt, men riktigt mysigt med ett eget litet köksbord. De morgnar då solen skiner är det extra härligt, för då får man sig en rejäl dos solsken direkt vid köksbordet.


Lilla fröken fick ett eget rum och älskar det! "Ska vi gå till dins rum...?" får man höra x antal gånger per dag. Det skall drickas kaffe, lekas med gubbarna, läsas böcker ("Hur gick det sen", "Bu och Bä", "Ingrid skall sova",... för att nämna några favoriter) och byggas med lego.

Satsade på att få hennes rum klart först av alla här så att hon skulle känna sig hemmastadd. Och jag är faktiskt så pass nöjd med inredningen och färgsättnignen att jag tror att jag kommer att ta med den till huset sen. Ett rum mindre att fundera på :)


Lycka är ett separat arbetsrum! I tvåan vi bodde på temporärt tidigare hade vi inte plats för någon bordsdator (och inget bord heller för den delen) så lyckan var stor då vi äntligen fick ta upp vår iMac ur lådan igen. Min X-trainer fick också göra comeback - nu gäller det bara att försöka hitta tid att använda den också :)


Förutom det här har vi ett sovrum till, nämligen vårt. Det är stort och har en egen garderob (lyx!) men är för tillfället alltför stökigt för att fotograferas :) Dessutom har vi förstås ett vardagsrum där vi också har fått plats för vårt egentliga matbord. Och så två wc:n, ett badrum och en bastu. "Gaar it nain nyöd åp ås sjenn i" :)






Inga kommentarer: