tisdag 10 april 2012

Urk och blää...

... för affärer som inte kan skriva ut på sin webbsida då de inte har vanliga öppethållningstider. Glada i hågen åkte vi mot Sarokas i lördags för att se på laminat och skaffa lite mer Puzer-krökar. Mamma och pappa fungerade barnvakt så vi fick fara iväg helt på tumis.

Jee!

Ända tills vi kurvade in på den ovanligt tomma parkeringsplatsen vid Sarokas och såg en suspekt gul lapp på ytterdörren.

Påskstängt.

Hur typiskt är inte det? Och hur svårt är det att lägga ut en liten notis om det på webbsidan? Som tur är visade det sig att samma laminat även finns hos K-Rauta och Starkki, så vi fick en realcheck där. Starkki hade dessutom Puzers krökar, så vi fick det vi behövde trots den gula lappen.

Summa summarum så är vi väl inte helt hundra på Kronotex Ice Oak-laminaten heller. Borde absolut se materialen på större yta än bara en ynklig provbit. Annars skulle det väl inte vara sååå bråttom att bestämma sig, men våra trappgubbar vill börja veta hur mycket till det kommer på golven i de olika våningarna så att de kan ta det i beaktande då de fixar trappan.

Under påskhelgen passade 3/4 av familjen på att bli sjuk, men lite feber och flunssa hindrade inte P från att dra klart centraldammsugarrören i tekniska utrymmet. Så nu är det också klart! Bara några ynkliga rörstumpar kvar att dra, men det kan vi göra först efter att trappan har installerats och våra timmermän byggt klart väggen under den.



2 kommentarer:

Bland hö och halm sa...

Det där är så typiskt. Man har barnvakt och allt fixat och så är butiken stängd. Tur att ni hittade vad ni behövde annanstans. Hoppas ni mår bättre idag!

Byggare-Mom sa...

Jovisst är det typiskt! Pikade nog lite om det då jag pratade med honom vi brukar begära offerter av i går. Vi börjar nog vara krya - barnen är lite flunssiga ännu men hoppas de är i familjecaféskick i morgon. Hoppas F kryar på sig snabbt så att ni äntligen skulle slippa alla inflammationer och grejs.