fredag 20 april 2012

Vllken måndag sa du?

En av våra tre elektriker jobbade som sagt flitigt förra veckan för att få elen färdig på första våningen. Han hann till typ 95% och de två andra typerna skulle fortsätta på måndag då den flitige typen skulle på semester. Bl.a. skulle de komma dit med första våningens gruppcentral så att vi skulle kunna slå fast den sista väggen i klädvårdsrummet och resten av taket. Dessutom skulle de fixa elen i källarens väggar.

Men det blev ju aldrig specifierat vilken måndag det var frågan om. Kunde inte vara den är veckans måndag iaf, för någon elnisse har vi inte sett röken av på hela veckan.

Morr!

P ringde dessutom upp en av dem på tisdag, och då var typ det första nissen sade då han svarade  att de är på kommande i morgon.

Yeah right!

Nå, än så länge är det ingen panik, men så småningom kan det börja bli lite brådis. Vi skall nämligen träffa en spackelgubbe på bygget i morgon och har en annan på lut också, och båda två verkar vilja komma rätt snart före alla rappningsjobb börjar utomhus. Och före spacklaren kommer med sprutan i högsta hugg måste all el vara dragen. Går liksom inte att pika in rör och dosor i stenväggar som redan är spacklade.

Tack och lov verkar elgubbarna iaf vara måna om att hinna till deadlines, så månne inte de hinner den här gången också. Måste bara själva få reda på vad deadlinen är först :)

I dag var äntligen vår murare på benen igen och hade murat klart spisen till fullhöjd. Blir spännande att få se den i morgon!

Inga kommentarer: