onsdag 11 april 2012

Så var det slut på den fröjden

Hittills har vi kunnat använda vatten helt gratis på bygget (inte för att vi använt speciellt mycket), men nu var det slut på det också. Vi är numera med vattenmätare.



Rörgubbarna har annars också jobbat flitigt, fixat i ordning några avloppsrör, kopplat matningsrören till golvvärmen mellan 1:a och 2:a våningen, satt "hanakulmat" på ett par ställen där vi skall ha kranar som de inte kunde fixa tidigare och gjort i ordning fördelningsstockarna för vårt vatten. En på väggen och en i taket.



Vår murare har också satt igång jobbet med spisen i källaren. Det är en massa spismaterial överallt så jag hoppas att han kommer tillbaka från sitt påsklov i morgon. Om han inte fortsätter då tror jag knappast han hinner bli klar till på fredag som han borde...








3 kommentarer:

Fru Z sa...

Duktiga ni!! Håller definitivt både tummarna & tårna för er att muraren kommer tillbaka från sitt lov imorgon så att han blir klar!! Lycka till :)

Byggare-Mom sa...

Tack C! Och jo, muraren ringde för en stund sedan. Tydligen har han varit på jobb redan i dag, så månne inte han skall hinna!

Lilla K sa...

Det går framåt!! Snart blir det mätare för oss också, fast det ska nog bli skönt att inte behöva hämta vatten i kagg 2-3ggr per vecka...