tisdag 8 november 2011

Grunden förevigad

I dag har det igen varit en beslutfattardag, då vi har valt el- och vvs-entreprenör. Känns såå skönt att äntligen ha det gjort, så slipper man ha det gnagandes i bakhuvudet. Nu är det bara att hoppas att vi gjort bra val, iaf tyder referenserna på det.

Jag och barnen promenerade iväg till bygget vid 16-tiden och hann just och just få några foton tagna innan solen gick ner. Anturaformarna var borttagna, så nu är det "bara" att börja mura. Timmermännen hade nog tänkt köra igång med den delen redan i dag, men tydligen var det något strul med leveransen. Vår ansvarige hade t.o.m. åkt iväg till Sarokas för att se var harkkorna höll hus :) De kommer i morgon kl. 10.

Kunde sedan inte låta bli att knäppa ett par kort av himlen på hemvägen - helt otroliga färger! Det är såna här gånger som man gärna skulle vara liiite mer insatt i fotograferingskonstens (och vår kameras) möjligheter... Men jag är iaf nöjd över att inte alltid ha på automatinställningen längre :)I morgon bitti har vi vårt inledande möte ("aloituskokous") med stadens byggnadsinspektör, vår ansvariga arbetsledare och övervakare. Efter det borde allt vara klart också från stadens del för att fortsätta bygget.

Inga kommentarer: