onsdag 2 november 2011

Opp och ner, ner och opp

Opp och ner, ner och opp, grisen gal i granens topp... Det är lite så det verkar vara det här byggandet. Först går allt framåt i jämn takt precis enligt planerna, för att i nästa sekund bli något av ett litet kaos då femtielva saker borde hända samtidigt. Undrar om man får lägga upp "koordinering av ett husbygge" på sin CV :)

Det som igår morse kändes som något av en omöjlighet var hur som helst i dag verklighet på tomten. Brunnar, rör, styrox och rörmokare fanns på plats då jag var dit på förmiddagen. 



Hann inte se något annat än då de rullade ut vattenledningen fram till "huset". En viss liten herreman tyckte sedan att det var matdags, så det var bara för mig att söka mig iväg hemåt.



Janne manövrerade grävskopan fram och tillbaka i diket och strödde ut grus kring vattenledningen - allt medan rörmokarna gick där under. Märks att de alla har varit med förr :)



Den mäktiga stenhögen uppe på kullen blev tyvärr bortkörd härom dagen - fanns inte plats för den då maskinerna måste kunna köra omkring där uppe och fylla kring källaren sedan. Blev nog lite besviken till först, men nu har jag nog kommit över det hela. Janne kastade nämligen upp några verkliga bumlingar i stället som kommer bli hur tuffa som helst där uppe vid björken. Stenar till våra murar får vi sedan köra tillbaka då vi kommer så långt att det går att börja göra något åt trädgården.


Får se om de hinner få allt klart i dag, blir spännande att se hur det ser ut om några timmar igen. Snart får vi börjar prata om "bygget" istf "tomten". Yay!

Inga kommentarer: