torsdag 24 november 2011

Grävmaskinsaction

N var eld och lågor i dag då hon åter en gång skulle få se grävskopan på bygget.

Woooow! Sååå spännande!Måste nog säga att det verkar vara ett konststycke att navigera en grävmaskin. De tar sig fram på de mest underliga och snäva ställen och kan ändå snurra runt lite hur som helst.

Ready...


 aim...... fire!Vi var bara där så länge att jag hann se hur stora högar vi har att släta ut i facket närmast vägen. Dit kom de nämligen åt att "sikta" lite med skopan så att allt inte hamnade i en enda hög. Så där såg det inte sååå jobbigt ut (men lär tydligen nog vara det ändå). Blir spännande att se hur pass mycket mer arbete det sedan blir med de två övriga facken - där hälldes allt in i en enda hög eftersom marken som grävskopan stod på där utanför var rätt instabil. 

Hade inte varit så kul att få ett telefonsamtal om att halva källaren eller några terasspelare rasat in.

Hellre väljer vi nog lite mer spadarbete :)2 kommentarer:

Grannen i 1av de 4 husen sa...

Hej! Vad roligt att följa med ert bygge även här. Hälsar grannarna som också tycker att det är underhållande med grävskopor och lastbilar vid ert bygge :)

Byggare-Mom sa...

Hej där! Kul att ni följer med :) Det var riktigt trevligt att göra kvällsarbete på bygget i går då er julbelysning lyste upp lite :) Annars skulle jag nog vara rejält less på det här gråa och anti-vintriga vädret, men just i år får snön och kylan gärna vänta lite.